Vooruitblik

Concerten met kerst

Kerst wat dichterbij met Frank & Zij

Het jaar 2019 loopt alweer naar het einde, dagen worden korter, bladeren vallen van de bomen en Sinterklaas bijna in het land. Maar ook de gezellige dagen rondom Kerst zijn in aantocht, de kerstboom met zijn vele lichtjes, kerstmarkten en overal muziek en zang. Zo ook bij ons in de regio….

Op zaterdagavond 14 december kunt U gaan genieten van een heerlijk avondje Kerstmuziek.
Het koor Frank & Zij zal samen met muziekvereniging Accordando uit Spierdijk de Kerst alvast iets dichterbij brengen. Dit optreden vindt plaats in de Pianokamer in Spierdijk en begint om 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via email in de voorverkoop € 12,50, aan de zaal € 15,00 of telefonisch te bestellen bij Sonja Hoebe, 0229-563430

Mocht U ons nog een keer willen horen? Dat kan…. want op zondag 22 december treden wij op met de Brassband Kunst naar Kracht uit De Goorn, in de o.l.v. kerk in De Goorn, aanvang 19.30 u.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de Brassband. Telefonisch vanaf 1 december: 072-5022591, of contant te koop bij drogisterij Carla v/d Hulst in De Goorn.
U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren!

Op dinsdagavond 24 december verleent Frank & Zij haar medewerking aan een kerstviering die gehouden wordt in de kerk van Hoogwoud, aanvang 22.00uur.

Concertagenda

Zie de concertagenda voor het programma.

Frank & Zij op Facebook

Frank & Zij is ook te vinden op Facebook.

Cadeaubonnen

U kunt een kadobon van Frank & Zij cadeau doen. De bon kan dan gebruikt worden als betaling voor een concert of aankoop van onze mooie cd ‘On the move’. De cd is verkrijgbaar tijdens concerten of bij Frank en Sonja Hoebe, Spierdijkerweg 112 in Spierdijk (de Pianokamer). De kadobonnen kunt u kopen bij Sonja Hoebe, 0229-563430.

Frank & Zij zingt graag

Heeft u een feest, jubileum of bent u een vereniging die zijn/haar leden wil verrassen met mooie zang en muziek? Boekt u dan Frank & Zij!

Kijk hier’ wat we allemaal zingen, u zult zien dat we een breed repertoire hebben met liedjes in allerlei genres en talen. Je kunt ook luisteren hoe Frank & Zij zingt.

Frank & Zij brengt een middag- of avondvullend programma.

Wilt u meer informatie dan kunt u bij ‘contact’ zien wie u hiervoor mag benaderen. Wie weet tot ziens bij een concert