Marianne Pant

Hallo,
Wat leuk dat u mijn persoonlijke stukje op deze mooie site komt bekijken.

Mijn naam is Marianne Pant.

Ik woon sinds begin 2017 met mijn vriend en 2 kanjers van kinderen in Obdam.

Jaren lang heb ik met heel veel plezier in het popkoor Absolutely Music, in Zwaag, gezongen. Echter door een combinatie van factoren, waar onze verhuizing er één van was, ben ik overgestapt naar dit gezellige koor Frank & Zij.

In de krant stond een advertentie dat zij op zoek waren naar 2 sopranen. Ik ben gaan kijken en luisteren …. De gezelligheid die er uitgestraald werd in combinatie met de mooie samenklanken, maakte dat ik meteen overstag was. 

Na een heel warm afscheid van Absolutely Music ben ik meteen hard aan de slag gegaan om 18 kerstnummers uit mijn hoofd te leren voor het kerstoptreden van Frank & Zij 🙂 …. werk aan de winkel!

In het dagelijkse leven ben ik Senior cliënt begeleider en ondersteun ik met een team van 12 collega’s mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Een ontzettend boeiend beroep. Doel is dat de cliënten, met onze veelzijdige ondersteuning, ondanks hun hersenletsel zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen. Saaie dagen komen er in mijn werk niet voor….

En wat is er dan lekkerder om, na de intensieve werkdagen heerlijk te zingen! Ondanks dat ik nog maar net kom kijken bij dit koor, heb ik er alle vertrouwen in dat we samen mooie optredens voor u neer gaan zetten!

Bij deze nodig ik u uit om te komen luisteren en kijken.

Muzikale groet, Marianne