Martine Zee

Beste lezers,
Mijn naam is Martine Zee-Klaver en ben geboren op 7 April 1978. Ik  woon met mijn man Arjen en twee zoons in Sijbekarspel. 

Mijn grootste hobby is zingen wat ik als heel klein meisje al deed. Naast mijn moeder op de naaimachine gaf ik hele concerten weg. 

Vanaf een jaar of zes zong ik bij het kinderkoor in Obdam en later stroomde ik door naar het Jongerenkoor waar Frank dirigent was. In die tijd volgde ik ook een periode zangles bij Jose Jonkers om mijn techniek te verbeteren. 

Op een gegeven moment had ik geen uitdaging meer bij het jongerenkoor en door de geboorte van mijn zoons en het opstarten van mijn eigen schoonheidssalon heb ik een jaar of vijf niet gezongen. Met als uitzondering van wat gast optredens.

Tot het weer begon te kriebelen om bij een koor te gaan zingen. Op een gegeven moment de stap gezet om weer naar een koor te gaan waar Frank voor stond omdat ik zijn bewerkingen heel leuk vind om te zingen, net een graadje moeilijker. 

Perfectionistisch als ik ben raakte ik wat gefrustreerd tot ik met Sonja in gesprek kwam en die mij voorstelde om bij Frank&Zij te komen zingen.

Sinds begin 2017 ben ik van de partij….ondanks dat er best wel wat van je verwacht wordt, is het heerlijk om samen naar een concert toe te werken en om een kwalitatief goed concert neer te zetten…waar ik een voldaan gevoel aan overhoud. 

Dus houdt de agenda in de gaten want Frank&Zij mag je niet missen!