Overzicht gehouden concerten

Van 2001 tot nu

19 mei 2019
Amuse Concert in de Groene Toren Avenhorn
Frank en Zij heeft zich van een culinaire kant laten zien. En wilde hun publiek eens op een andere manier verrassen. De combinatie van de mooie meer stemmige zang en het genieten van de heerlijke hapjes, gemaakt door de koorleden zelf, viel dan ook in de smaak. Gezien de mooie reacties van het publiek is dit concept voor herhaling vatbaar. 

15 december 2018
Ons traditionele kerstconcert ‘Christmas time is coming’. In een bomvolle pianokamer was het weer genieten van bekende en nieuwe kerstliederen. Op een uiterst smaakvolle manier gebracht in een mooie ambiance. Met als slot een toegift van het nummer Jesus gezongen door Paulien Bel samen met oud koorleden. Bedankt publiek! Het voelde als een warm bad.

Zondag 14 oktober 2018
Hebben we gezongen op het korenfestival in de Brink in Obdam. Voor een volle zaal hebben we middels 6 nummers een mooi concertje neer gezet.

22 april 2018
Een stralende dag, stonden wij op de planken met ons liefdesconcert, in de groene toren in Avenhorn.
Voor een uitverkochte zaal, hebben wij middels een 20 tal nummers de liefde bezongen.
Wij kunnen ook op dit concert met een goed gevoel terugkijken.

dinsdag 19 juni 2018
Zijn we naar de finale avond geweest van de Rabobank en hebben we een bedrag van € 247,32 in ontvangst mogen nemen. De clubkascampagne heeft dit mogelijk gemaakt. Hier kunnen we weer iets leuks van doen.
Iedereen bedankt voor de stemmen die ons toegekend zijn en natuurlijk ook de Rabobank bedankt!!

Vrijdag 22 december 2017
En ook nu weer een optreden op uitnodiging. Deze keer door KBO Hoogkarspel. Omdat het podium heel klein was, konden we niet de choreografie doen zoals we gewend waren. Maar met een last minute aanpassing in choreografie en de volgorde van de nummers, konden we er toch een mooi en sfeervol optreden van maken. Ook hier heeft het publiek enorm genoten.

Zaterdag 16 december 2017
Op de zaterdagavond speelden we een thuiswedstrijd, met ons kerstconcert in De Pianokamer. En zoals zo vaak, voor een uitverkochte zaal. We hebben een prachtig concert neergezet, waar door het publiek enthousiast op werd gereageerd. Het is altijd weer een mooie afsluiter van het jaar.

Vrijdag 15 december 2017
We waren door KBO Bovenkarspel uitgenodigd om een kerstconcert te verzorgen tijdens hun traditionele kerstviering. Deze keer hebben we ons concert in 3 delen opgesplitst, zodat KBO ons optreden kon inpassen in hun kerstprogramma. Het warme applaus na afloop was een teken dat iedereen had genoten van ons concert. 

Zaterdag 9 september 2017
Wij waren door Rita Feld uitgenodigd om te komen optreden tijdens de herinneringsavond, die zij ieder jaar in haar uitvaartcentrum organiseert. Naast Frank & Zij trad ook zanggroep Moment op. Een prachtige, sfeervolle avond, waar door nabestaanden stil werd gestaan bij hun overleden dierbaren. Wat fijn, dat we als koor ook daar onze klanken konden laten horen. 

Zondag 2 april 2017
Op deze datum stonden 2 optredens gepland. 
Eerst een kort optreden tijdens de open dag van het Uitvaartcentrum van Rita Feld in de Joh. Poststraat in Hoorn.
Daarna ging iedereen richting Spanbroek, waar ons voorjaarsconcert stond gepland, samen met het mannenkoor Stuurloos. Ondanks, of misschien wel dankzij, het grote verschil in beide koren, is de combi van de 2 koren altijd een feestje om naar te luisteren en kijken.

Zondag 15 januari 2017
We begonnen 2017 met het ‘Frank Hoebe Korenfestival’. Een prachtige middag waar alle koren die Frank onder zijn hoede heeft, zich van hun beste kant lieten horen. 

Vrijdag 16 december 2016
Frank & Zij heeft samen met Men@Work, een kerstconcert verzorgd in de Berkhouterkerk in Berkhout.
Beide koren zorgden voor een mooie afwisseling tussen de gedragen kerstnummers en de wat meer uptempo nummers.
Deze afwisseling, gecombineerd met de sfeervolle ambiance van de kerk zorgden voor een prachtige avond, waar het publiek met volle teugen van heeft genoten.

maart 2016. Vierde Frank en Zij hun vijftienjarig jubileum. Dit werd gevierd met drie concerten! Speciaal voor deze gelegenheid was er een geheel nieuw repertoire ingestudeerd, met als centrale thema “Made in Holland”. Een concert met alleen maar muziek van Nederlandse artiesten welke hun sporen in de vaderlandse muziek hebben verdiend. Wat te denken van Ramses Shaffy, Jasperina de Jong en Frans Halsema. Maar ook muziek van eigentijdse artiesten werd hier voor het voetlicht gebracht, zoals Racoon, Anouk en Karin Bloemen. Dit alles natuurlijk gearrangeerd door onze eigen dirigent Frank Hoebe, naamgever van het koor en sinds de start de enthousiaste muzikale leider. Hieronder de terugblik op deze concerten.

zaterdag 12 maart
Was de première in de sfeervolle Drom in Enkhuizen. Voor een goed gevulde zaal werd het geheel nieuwe programma ten gehore gebracht. De geweldige ambiance gaf het concert een extra mooie glans.

zondag 13 maart
Werd het tweede concert in De Groene Toren in Avenhorn gegeven. Het middagconcert werd door de uitverkochte zaal enthousiast ontvangen.

Zaterdag 19 maart
Was het afsluitende concert in De Pianokamer in Spierdijk. Dit is sinds jaar en dag de thuishaven van Frank en Zij. Voor wederom een uitverkochte zaal mocht het koor nog één keer hun kunsten vertonen, en dat werd met verve gedaan. Een mooie afsluiting van een succesvolle concertreeks. 

zondag 21 december 2014
Het kerstconcert in de Berkhouterkerk samen met Brassband Kunst naar Kracht was erg geslaagd. De kerk was bijna vol en er werd een afwisselend programma gebracht. Frank & Zij zong drie nummers begeleid door de Brassband. Het was een gezellige, sfeervolle zondagmiddag.

vrijdag 19 december 2014
Kerstconcert ‘My favourite time’ werd met veel plezier uitgevoerd door het koor voor een uitverkochte Pianokamer! De reacties waren zeer positief en de avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn.

woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014
Na onze gezellige aanloop van 30 maart ging het toch echt gebeuren. 28 Mei reisde Frank & Zij af naar Frankrijk. Daar werden wij hartelijk ontvangen door Mary en Gerard in hun prachtig gelegen Chambre d’Hotes in Fontaine la mere in de Bourgogne. Wij hebben gezongen in Maison du Beuvray in St. Léger s. Beuvray en in Salle Sydney Bechet in St. Honoré les Bains.
Beide concerten begonnen, naar Frans gebruik,  om 17.00 uur Het publiek was zeer enthousiast! Wij hebben een geweldig weekend gehad en alle dagen heerlijk gegeten, met dank aan Mary, Gerard en Arend!

Zondag 30 maart 2014  Frank & Zij op weg naar Frankrijk!
Omdat Frank & Zij in mei naar Frankrijk gaat gaf het koor een concert in de Groene Toren te Avenhorn om ook onze fans hier in Nederland te laten genieten van wat er in Frankrijk te gebeuren staat. Het was een gezellige middag die begon met koffie en appeltaart en gaandeweg kwam er een Frans tintje aan met een wijntje en heerlijke hapjes. De medewerking van de Franse chansonnier Frédéric Dorfmann maakte het plaatje compleet. Iedereen heeft er genoten.

Dinsdag 24 december 2013
Zongen we een aantal van onze nummers in de Gereformeerde Kerk van Andijk, ter opluistering van de nachtmis. De voorganger dhr. de Staat is een enthousiaste verteller. Tussen de lezingen door zong Frank & Zij maar er was ook veel samenzang met het kerkvolk. Het was een mooie, warme kerstnachtmis.

Vrijdag 20 december 2013
‘s Avonds traden we op in de Oosterkerk in Hoorn. We hebben lekker gezongen en veel positieve reacties gekregen van het publiek.

Vrijdag 20 december 2013 
‘s Middags zongen we voor de KBO in het verenigingsgebouw te Bovenkarspel. We hadden een groot toneel tot onze beschikking, de zaal zat lekker vol. 

Zaterdag 14 december 2013
Verzorgden wij een kerstconcert in de prachtige Allemanskerk in Oudkarspel.
De opkomst kon beter maar desalniettemin was het een geslaagd concert voor een enthousiast publiek.

Zondag 15 september 2013 
Hebben we meegedaan aan het korenfestival in Obdam. 
Het was een gezellige en druk bezochte middag. We zongen in de Brink en in de kerk. 
Ons Ave Maria klonk prachtig in de kerk, er werd hier en daar een traantje weggepinkt.

12 en 13 april 2013
Uniek concert “The Battle” met Men@Work en Frank & Zij
Vrijdag 12 en zaterdag 13 april gaf Frank & Zij samen met Men@Work twee succesvolle concerten in de Pancratiuskerk in Oosterblokker die werden aangekondigd met een mooi interview in het Westfries Dagblad. Beide avonden waren druk bezocht. De concerten hadden de titel “the Battle” met een knipoog naar het tv programma The Voice of Holland. Om beurten gooiden de mannen en de vrouwen alles in de strijd qua zang, kleding en presentatie: een divers repertoire werd gebracht, na de pauze verschenen dames en heren in avondkleding  en de presentatoren gaven met een kwinkslag het nodige commentaar op elkaar. Het publiek kon tussen de nummers door hun stem uitbrengen  maar in de loop van de avond werd de strijdbijl begraven en werd “the Battle” onbeslist verklaard. Als spetterend slot zongen we gezamenlijk het lied “Paradise by the dashboardlight”. Gezien de enthousiaste reacties uit het publiek maar ook zeker van ons,  kunnen we terugkijken op twee geslaagde optredens.

16-12-2012
OPTREDEN IN SCHOUWBURG HET PARK IN HOORN.
We waren gevraagd voor een gastoptreden tijdens het jubileum-afscheidsconcert van de familie Hoebe. 
Dit vond plaats in schouwburg het Park in Hoorn voor een bijna uitverkochte zaal met een zeer enthousiast publiek. We mochten zelf 7 liedjes ten gehore brengen en we hebben 10 liedjes van de familie Hoebe begeleidt als achtergrondkoor. Het is zowel de familie Hoebe als ons erg goed bevallen.
De foto’s in het fotoalbum geven een mooie impressie weer van de sfeer tijdens het concert.
Heerlijk was het weer om te doen, zingen op zo’n groot podium met zoveel mensen in de zaal. Dat is kicken.
Verder vonden we het een grote eer dat we aan dit concert mochten meewerken.

07-11-2012
Muzikale begeleiding van een mis door Pastoor Paul Vlaar in de St. Victorkerk in Obdam.
Paul heeft in maart 2011 een duopresentatie verzorgd tijdens onze jubileumconcerten in schouwburg Het Park in Hoorn. Als tegenprestatie zouden wij een mis muzikaal begeleiden. Nu 7 november hebben wij die ‘schuld’ ingelost. De kerk was goed bezet, de mensen hebben er van genoten.
In een kerk zingt het altijd lekker en licht. Daarna hebben we nog een ‘koppie’ gedaan in de pastorie.

19-10-2012
Eigen concert: muziek kleurt de herfst met Frank & Zij:
Uitverkocht huis, met een enthousiast publiek we kregen veel terug je zag ze genieten.
En net als afgelopen vrijdag klonk het applaus weer erg goed. 

14-10-2012
Eigen concert: muziek kleurt de herfst met Frank & Zij:
Het was weer een goed gevulde zaal met enthousiaste mensen en er heerste een gezellige sfeer. Er waren na het concert heel veel complimentjes; over de liedjes, de samenklank van het koor, de kleding, de ‘changementen’ tussen de liedjes door en de ontspannen sfeer in het koor en bij Frank. Erg leuk om te horen. Ook het pianospel van Frank werd zeer gewaardeerd. 
Het leuke is, volgende week mogen we weer en dan in een uitverkochte zaal.

09-06-2012
Korenfestival in Monnickendam.
We mochten zingen in het Samuel gebouw om 15.30uur. We zongen een zestal liedjes: Spider’s web, A night like this, Dream a little dream, Une belle histoire, Midwinter en Gezegend Nubië. Foto’s vindt u in het fotoalbum. Het zaaltje zat vol en het publiek kwam na het laatste lied overeind voor een staande ovatie.
Heerlijk gewoon. Na afloop ook alleen maar lovende woorden.
Dat smaakt naar meer!!!!!!!! 

16-12-2011
2 Miniconcerten gegeven in de Pianokamer in de sfeer van Kerstmis. Beide keren was de zaal vol met enthousiaste mensen. De nieuwe leden konden wennen aan een optreden met Frank & Zij. Alles is prima verlopen, de eerste kriebels zijn overwonnen. Het geheel gaf een heerlijk gevoel.

13-03-2011
JUBILEUMCONCERTEN IN SCHOUWBURG HET PARK!
We waren 1,5 jaar geleden al begonnen met de voorbereidingen. Dan lijkt alles nog ver weg. Maar dan is toch opeens de dag daar; zondag 13 maart 2011:
Onze jubileumconcerten in Schouwburg het Park. 
Eén optreden ’s middags om 14.00uur: uitverkochte zaal.
Eén optreden ’s avonds om 20.00uur: bijna uitverkochte zaal.
Tijdens beide optredens was er zeer enthousiast publiek. 
Voor het koor was het de hele dag feest.Op mogen treden voor zoveel mensen op zo’n fantastische locatie, helemaal te gek. 
Met mooie lichteffecten en perfect geluid met medewerking van Alex Hylkema. En Pastoor Paul als medepresentator had ook zijn aandeel in het creëren van een gezellige sfeer.
Het was een geweldige dag, zo met z’n allen, in mooie harmonie.
En dan daarna in de foyer genieten van de reacties van onze familie/vrienden/fans. Dan weet je waar je voor bezig bent: andere mensen laten meegenieten van onze zang en het pianospel van Frank. 
Kortom Frank & Zij.

19-12-2010
Kerstconcert ‘Midwinter’. Gehouden in ’t Kerkhuys in Spanbroek. Een bijzonder sfeervolle locatie. 
Een goed bezette kerk met een enthousiast publiek die aandachtig zaten te luisteren en scheutig waren met hun applaus. Leuke reacties ook weer na afloop. 
Het was daar heerlijk zingen, een mooie akoestiek.

17-12-2010
Kerstconcert voor de KBO in de Lindeboom te Westwoud. Voor de tweede keer mochten wij zingen voor de KBO. En het was weer een heerlijk, sfeervol concert. De mensen genoten en daardoor wij nog meer. Tijdens het concert begon het volop te sneeuwen dus dat gaf nog een extra dimensie aan het geheel.

12-10-2010
Op uitnodiging van Cantorij koor uit Blokker, gezongen in het Gouden Hoofd.
Het koor had een jubileum te vieren en had ons uitgenodigd voor een compleet concert. We troffen een heel enthousiast publiek.
Meestal is een zaal in een cafe vrij bedompt zingen en er hing een groot gordijn waar wij stonden. Maar het zong verrassend goed, we konden elkaar goed horen.
Een heerlijk concert gehad. Dames en heren van het Cantorijkoor nogmaals gefeliciteerd met jullie jubileum en bedankt voor jullie warme, enthousiaste applaus.

06-02-2010
Op uitnodiging gezongen in ’t Kerkhuys in Spanbroek. Een bijzonder sfeervolle kerk. Zowel binnen als buiten prachtig aangelicht. Voor een enthousiast publiek hebben we heerlijk gezongen, er was een mooie akoestiek.

10-01-2010
Het was een heerlijk, warm concert, samen met Back in Time. Twee verschillende koren met als bindende factor Frank Hoebe. De Berkhouter kerk was heel goed bezet ondanks de sneeuw en de slechte wegen. 
Het publiek was enthousiast en het applaus klonk als muziek in de oren.

17-12-2009
Een kerstconcert voor de KVG van Warmenhuizen. Het was echt ‘winterwonderland’.
Over besneeuwde wegen naar Warmenhuizen. Maar niet voor niets. De dames hebben bijzonder genoten. 
We traden op op een echt podium met gordijnen en al. Het leek wel een theater.

16-12-2009
Een kerstconcert voor de KVG van Julianadorp. Het was in een ‘schuur’ kerk. Een bijzondere locatie. 
De dames waren zeer gecharmeerd van Frank & Zij en genoten volop. We kregen bij aankomst broodjes en koffie en thee. Onder de pauze en na afloop waren er drankjes.
Een zeer gastvrij onthaal. Complimenten voor de organisatie.

13-12-2009
Uitverkocht concert in het Braken kerkje in Obdam. Een bijzondere sfeervolle locatie.
We brachten een kerstconcert met als thema ‘Winterwonderland’. Met bekende en minder bekende kerstliedjesen andere liedjes in de sfeer van kerst. De mensen genoten.

11-12-2009
Uitverkocht concert: ‘Winterwonderland’ in de Pianokamer te Spierdijk. Een kerstconcert in winterse sferen.
Kerstliedjes maar ook liedjes in de sfeer van kerst, werden er gezongen.
Er was een enthousiast publiek, je zag ze genieten.

12-09-2009
Nazomeren met Frank & Zij, deze keer in de Pancratiuskerk in Blokker. 
Er was een warme belangstelling qua publiek.
Je kon de mensen weer zien genieten van onze zang en performance. 
Het blijft leuk om met iets wat wij zelf erg fijn vinden om te doen (zingen) mensen zo te laten genieten.

11-09-2009
Nazomeren met Frank & Zij in de Allemanskerk in Oudkarspel.
Voor een goed gevulde kerk hebben we heerlijk gezongen. De Allemanskerk heeft een bijzondere akoestiek. 
De mensen in de zaal zag je genieten en dat konden we merken aan het enthousiaste applaus dat we kregen tijdens en bij afloop van het concert. Heerlijk!

04-01-2009
Concert samen met Back in Time uit Obdam in de NH kerk in Wognum. Een uitverkochte kerk met een gezellige sfeer. Zowel het optreden van Back in Time als van Frank & Zij werd zeer gewaardeerd door het publiek. 
Twee verschillende koren; het één groot en ander klein. Het één met combo de ander alleen met piano. Allebei onder leiding van Frank.Een leuke middag.

23-11-2008
Op 23 november hebben wij deelgenomen aan de koopkoren zondag. Het was een koude en sneeuwachtige zondag in het hartje van de stad Enkhuizen. We hebben drie optredens verzorgd en telkens op een andere lokatie. 
Het eerste optreden was in Brasserie Tijdloos wat een hele leuke lokatie is. Het tweede optreden was in het verzorgingstehuis St Nic. Hier hebben we een publiek van overwegend bejaarden een leuke middag bezorgd.
Ons laatste optreden was in schoenenhandel Keesman. De koopzondag liep toen al bijna op zijn einde maar hier waren veel mensen bij aanwezig. Met onze zang en niet te vergeten het pianospel van onze Frank hebben we op deze gure en vooral koude zondag heel wat mensenharten kunnen verwarmen.

15-11-2008
Het is helemaal geweldig. In 1 week tijd is het 3e concert ‘Herfstgroet’ geregeld en wederom UITVERKOCHT!! 
Wat zijn er weer veel enthousiaste mensen op dit concert afgekomen. De vorige twee concerten waren al heel leuk maar deze deed er zeker niet voor onder. Het blijft fantastisch om voor een volle zaal te zingen. 
En er waren weer veel leuke reacties, zie ook ons gastenboek.

08-11-2008
Wederom een uitverkocht concert ‘Herfstgroet’ in de Pianokamer in Spierdijk. Weer een heerlijk enthousiast publiek. Ze waren net als op 7 november heel gul met hun applaus. Het is heel fijn als je door het jaar heen 
zo hard werkt voor een concert en dat het dan goed gaat en je waardering krijgt van je fans.

07-11-2008
Uitverkocht concert “Herfstgroet’ in de Pianokamer in Spierdijk. Een concert met maar liefst zeven nieuwe liedjes. 
En het viel in de smaak bij onze fans. Zie ook het gastenboek op deze site. Wat heerlijk als er zoveel mensen naar je komen luisteren.

16-10-2008
Concert in de Opstap in Hoogwoud voor drie vrouwenverenigingen.
Het was een leuk en gezellig concert. Heel erg goed bezocht door een enthousiast publiek. 
Dit soort concerten geeft altijd weer een ‘kick’.

06-09-2008
Korendag in Zandvoort aan zee. Heel gezellig en zeer goed georganiseerd.
Aangekomen in de inzing ruimte hebben we onze stemmen weer voorbereid op het komende halfuur. Buiten konden we onze tassen in een verzamelbak doen die na het zingen bij de uitgang weer gereed stond om leeg te halen. Overal stonden schalen met snoepjes. Flesjes water waren aanwezig voor de dorstigen onder de zangers/zangeressen.
In de kerk waren de mensen enthousiast. We hebben heerlijk gezongen.
De kerk liep steeds voller en men luisterde aandachtig. Na afloop van ons optreden kregen we van de organisatie twee flessen wijn met daarop een foto van ons optreden, heel leuk.

Daarna gezellig wezen luisteren naar de koren die verder nog optraden.

’s Avonds lekker eten in het wapen van Wogmeer, leuke afsluiter van de dag.

22-05-2008
Een hele gezellig middag in Obdam tijdens de korendag. We hebben om 15.00 uur gezongen in de mooie Victorkerk bij pastoor Paul. Het was heerlijk zingen daar door een prachtige akoestiek. Het publiek was wederom heel enthousiast. Veel mensen gingen zelfs staan met applaudisseren. Om 16.00 uur zongen we in de Brink. Een geheel andere sfeer. Daar was het soms wel wat rumoerig door mensen die achterin stonden te praten maar als iemand in de zaal ssst riep was het stil. Iedereen luisterde aandachtig toe.

04-05-2008
Een privé concert: Loeke Spil uit de Zuidermeer werd 50 jaar. Zij is een fan van Frank & Zij en haar wens was dat Frank & Zij op haar feestdag kwam zingen. Ze had een programma opgegeven van haar favoriete liedjes. Haar reactie was hartverwarmend. Ze was heel blij. En wij hebben weer heerlijk gezongen voor een enthousiast publiek. Loeke nog heel veel geluk en gezondheid voor jou.

11-04-2008
Wederom een zeer geslaagd concert nu in de volle Berkhouter kerk. En weer was het publiek heel enthousiast. Er werd met veel warmte gereageerd op het zingen van ons en van Stuurloos. Ook de twee liedjes die we samen deden werden goed ontvangen. En applaus in ontvangst nemen blijft geweldig leuk.

05-04-2008
Een zeer geslaagd concert voor een volle kerk in Wognum. Het publiek was heel erg enthousiast en zo ook de mannen van Stuurloos, het koor waar we samen mee concerteerden.
Het was een leuke mix, ieder zijn eigen repertoire en daardoor heel afwisselend.

24-12-2007
Concert bij ijsbaan de Westfries in Hoorn, ter opluistering van het evenement ‘Arren on ice’. 
Het was erg koud maar wel heel leuk om te doen.

22-12-2007
Kerstconcert ‘Endless Christmas’ in het kerkje in Oudendijk – uitverkocht

21-12-2007
Kerstconcert ‘Endless Christmas’ in de volle Allemanskerk in Oudkarspel.

09-12-2007
Kerstconcert in een uitverkochte kerk in ’t Kruis in Heerhugowaard. i.s.m. Cor Bakker en Jacques Does.

01-04-2007
Eigen concert ‘Lentekriebels’ in de Pianokamer in Spierdijk – uitverkocht

24-03-2007
Lancering van deze website.  Neem een kijkje in onze ‘keuken’ en laat een berichtje achter in ons gastenboek.
Maak ook virtueel kennis met de girls and boy van ‘Frank & Zij’.

24-03-2007
Release / lancering 1e cd: ‘On the move’

24-03-2007
Eigen concert ‘Lentekriebels’ in de Pianokamer in Spierdijk – uitverkocht

23-03-2007
Eigen concert ‘Lentekriebels’ in de Pianokamer in Spierdijk – uitverkocht

22-12-2006
Eigen kerstconcert in het kerkje van Oudendijk – uitverkocht

21-12-2006
Kerstconcert op uitnodiging van de senioren Westwoud

17-12-2006
Kerstconcert samen met Brassband Kunst naar Kracht in de kerk van De Goorn

13-12-2006
Kerstconcert voor senioren in cultureel centrum Pancratius in Blokker

16-11-2006
Concert voor VVN+KVG Langedijk in de Allemanskerk te Oudkarspel

12-11-2006
Concert in het Ziekenhuis in Hoorn voor het Rovoz

28-10-2006
Monsteropnamedag cd ‘On the move’ in de Pianokamer te Spierdijk.
Een geweldige dag met veel zang, plezier en lekker eten. Met als resultaat een ‘kippenvel’ cd. 
We zijn er zeer trots op.

16-09-2006
Open concert in winkelcentrum ‘Vijverhof’ in Avenhorn

20-07-2006
Seizoenafsluitingsconcert in verzorgingshuis de Oever in Spierdijk

11-02-2006
5-jarig jubileum concert in de Pianokamer in Spierdijk – uitverkocht

10-02-2006
5-jarig jubileum concert in de Pianokamer in Spierdijk – uitverkocht

15-01-2006
Concert tijdens 25-jarig huwelijksfeest van Co en Lia Keizer

15-12-2005
Kerstconcert op uitnodiging van de vrouwenvereniging in Westwoud

14-12-2005
Kerstconcert in Anna Paulowna

27-11-2005
Deelname aan het Noord-Hollands dagblad korenfestival – Finale in Zaandam

08-10-2005
Concert tijdens Alkmaars ontzet in de Kapelkerk in Alkmaa

17-09-2005
Deelname aan het Noord-Hollands dagblad korenfestival – voorronde in Zaandam

18-06-2005
Deelname aan de Hoornse Stadsfeesten – Kerkplein

12-06-2005
Deelname aan het korenfestival in Medemblik

11-05-2005
Concert op uitnodiging door de vrouwen van nu in het Zand

09-04-2005
Eigen concert in de Pianokamer in Spierdijk – uitverkocht

08-04-2005
Eigen concert in de Pianokamer in Spierdijk – uitverkocht

15-01-2005
Concert met alle koren van Frank Hoebe voor zijn 25 jarig jubileum in de muziek

14-01-2005
Concert op uitnodiging van de vrijwilligers van de Kerk – Dorpshuis Onderdijk

18-12-2004
’s Avonds: eigen kerstconcert in de kerk van Berkhout – uitverkocht

18-12-2004
’s Avonds: gezellig met z’n allen gegeten in het Wapen van Wogmeer, waar een voortreffelijk winterbuffet gereed stond. Heerlijk al die stamppotten. Met heerlijk ijs toe. En heel gezellig.

18-12-2004
’s Middags: kerstconcert op uitnodiging van de Zonnebloem in Recreatiepark te Petten

17-12-2004
Kerstconcert op uitnodiging van vrouwenvereniging ’t Zand

18-10-2004
Concert in het ziekenhuis in Hoorn voor de Rovoz

20-06-2004
Deelname aan de Hoornse Stadsfeesten – Kerkplein

24-04-2004
Eigen concert in cultureel centrum Pancratius te Blokker

21-02-2004
Deelname aan het Holland flower festival te Zwaagdijk-oost

10-12-2003
Concert op uitnodiging van de plattelandsvrouwen te Hem

10-09-2003
Concert op uitnodiging van de vrouwenvereniging uit Midden-Beemster

22-07-2003
Deelname aan Hoornse Stadsfeesten – bij snackbar Judith

25-05-2003
Eigen concert – uitverkocht

23-05-2003
Eigen concert – uitverkocht

24-04-2003
Deelname aan het ziekentridium in Wognum

13-03-2003
Concert op uitnodiging van de vrouwenvereniging uit Hauwert

30-07-2002
Deelname aan het korenfestival in Medemblik

03-11-2001
Ons eerste concert in de Opstap in Hoogwoud in samenwerking met Back in time.
Daar zongen we onze eerste vier liedjes: ‘Pavane’, ‘you are the sunshine’, I’ll put you together’ en ‘Hail holy queen’

04-02-2001
‘Frank & Zij’ is een feit, dus een koor.
Twintig vrouwen komen bij elkaar, gevraagd door Frank zelf, om in zijn eigen koor te komen zingen
Spannend!!